Hege Haukeland Liadal

Stian Lysberg Solum NTB. I retten la påtalemyndigheten ned påstand om ni måneders fengsel for Liadal.


Hege Haukeland Liadal Arbeiderpartiet Flickr

Tidligere stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal Ap i Oslo tingrett der hun er tiltalt for grovt bedrageri mot Stortinget.

. Hege Haukeland Liadal er tiltalt for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget fra høsten 2016 til høsten 2018. Liste over stortingrepresentanter 20172021 omfatter alle som ble valgt til Stortinget ved stortingsvalget 2017 11. Gharahkhani understreker at en stortingsrepresentant ikke har noe rettskrav på verken fratredelsesytelse eller etterlønn.

Det ble valgt 150 distriktsmandater i tillegg til ett utjevningsmandat fra hvert fylke i alt 19. Hun har erkjent straffskyld for grovt uaktsomt bedrageri men ikke for grovt forsettlig bedrageri. De mener at hun har fått 125353 kroner for.

Saken har vært behandlet i presidentskapet i dag og det ble besluttet at søknaden om etterlønn fra Hege Haukeland Liadal avslås sier han til NTB. 2021 1318 Oppdatert 3. Selv om Liadal ennå ikke er rettskraftig dømt etter tiltalen foreligger det et tillitsbrudd ut fra det hun.

Hege Haukeland Liadal er tiltalt for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget fra høsten 2016 til høsten 2018. I henhold til Grunnlovens paragraf 68 tiltrådte de nye stortingsrepresentantene den første søgnedagen. Det er totalt 169 representanter.

Den bedrageritiltalte Ap-politikeren Hege Haukeland Liadal sier i sin forklaring i retten at hun har slitt med å ha kontroll på økonomien tross høy inntekt. Hun har erkjent straffskyld for grovt uaktsomt bedrageri men ikke for grovt forsettlig bedrageri. Artikkelen fortsetter under annonsen I retten la påtalemyndigheten ned påstand om ni måneders fengsel for Liadal.

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om ni måneders fengsel for tidligere stortingspolitiker Hege Haukeland Liadal Ap som er tiltalt for grovt bedrageri. De mener at hun har fått 125353 kroner for mye utbetalt fra Stortinget.


Hege Haukeland Liadal Arbeiderpartiet Flickr


The Investigation Begins Today Nrk Norway With An Overview Of News From Various Parts Of The Country


Dqll4 C08r2t6m


Hege Haukeland Liadal Alchetron The Free Social Encyclopedia


Mp Indicted On Fraud Charges


Video International Day Of Parliamentarism Hege Haukeland Liadal Member Of The Ipu Executive Committee And Norwegian Parliamentarian Inter Parliamentary Union


Aftenposten Norwegian Member Of Parliament Hege Haukeland Liadal Charged With Gross Fraud Norway Today


Hege Haukeland Liadal Arbeiderpartiet Flickr


22uhzjccmwd1am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel